Garmin DriveSmart 61 Full EU LMT-S

Pareri Garmin DriveSmart 61 Full EU LMT-S

Posted on |

Călătoria în Europa va fi o experiență mai plăcută și mai plăcută pentru dvs. dacă utilizați acest GPS Garmin, care are hărți ale diferitelor țări ale continentului. Puteți face, de asemenea, actualizări gratuite pe viață, astfel încât să obțineți mereu cele mai recente informații despre toate orașele pe care doriți să le vizitați.

Vă ajută să conduceți mai în siguranță, emitând o serie de avertismente care vă țin la curent. GPS avertizează despre posibile coliziuni frontale. De asemenea, arată direcțiile la pornirea și părăsirea benzii.

De asemenea, trimite avertismente atunci când trebuie să faceți o întoarcere bruscă pe drum. De asemenea, arată dacă există camere de viteză și dacă există modificări ale limitelor de viteză.

Are un ecran cu ecran tactil de 6,95 inch, care face ușor de văzut instrucțiunile de pe ecran, astfel încât să puteți alege cu ușurință opțiunile în timp ce conduceți. Aceste proprietăți au avut ca rezultat faptul că acest model a primit feedback bun de la utilizatorii de pe Internet. Cu toate acestea, este necesar să se examineze foarte bine avantajele și dezavantajele pentru a lua cea mai bună decizie în funcție de nevoile:

Garmin DriveSmart 61 Full EU LMT-S

Avantaje

Wi-Fi:

Are conectivitate Wi-Fi, astfel încât să puteți efectua actualizări software și hărți și să accesați alte funcții online oricând considerați că este necesar.
mâini libere:

Are o funcție de mâini libere, astfel încât să puteți răspunde la toate apelurile dvs. fără a fi nevoie să dați drumul bicicletei sau să ieșiți pe stradă. Acest lucru ajută la evitarea accidentelor.
comentarii:

Vă permite să vă faceți o idee despre locurile pe care le veți vizita în timpul călătoriei dvs. afișând recenzii despre locuri de interes, cum ar fi hoteluri, centre de divertisment, restaurante etc.
Compatibilitate:

Dacă aveți un ceas GPS de aceeași marcă, puteți conecta ambele dispozitive împreună. Dacă faceți acest lucru, veți primi instrucțiuni de navigare și avertizări de conducere pe încheietura mâinii.

Citeste si:  Cel mai bun GPS auto

Dezavantaje

Indicaţii:

Unii clienți susțin că există posibilitatea ca dispozitivul să dureze câtva timp să afișeze anumite afișaje, deși aceasta nu este o problemă care apare constant.