Total Quartz Ineo Long Life 5W30

Parerea noastra despre Total Quartz Ineo Long Life 5W30

Posted on |
Total Quartz Ineo Long Life 5W30

Design inovator

La fel ca majoritatea uleiurilor de motor 5w30, Total Quartz Ineo Long Life 5W30 este un lubrifiant multi-grade pentru motoarele pe benzină și diesel. Complet sintetic, beneficiază deja de un anumit grad de familiaritate, întrucât îndeplinește standardele ACEA C3 în fabricarea și utilizarea sa.

Indiferent de tipul de motor, veți obține cele mai bune rezultate din acesta cu motoarele recent dezvoltate. Ar trebui să se potrivească tuturor motoarelor noi și existente. Cu toate acestea, trebuie menționat că este cel mai eficient pentru vehiculele Volkswagen. Cu toate acestea, în general, aveți opțiunea de a-l utiliza pentru orice vehicul cu motor nou sau vechi, deși cu un grad de eficiență ceva mai puțin pronunțat.

Putere

Chiar dacă uleiul Ineo Long Life 5W30 Total Quartz Ineo 5W30 are o afinitate clară pentru vehiculele Volkswagen, acesta își păstrează încă toată puterea în orice alt motor. Diferitele alte mărci germane precum Audi sau BMW și majoritatea francezilor sunt mulțumiți de aceasta. Având în vedere compoziția acestui lubrifiant, utilizatorii acestui ulei au recunoscut o perioadă mai lungă între schimbările uleiului.

Deoarece este complet sintetic, permite diverselor părți și părți mobile ale motorului să se miște lin, cu o senzație vie în frig și limitarea maximă a frecării la căldură. Astfel funcționează optim motorul dvs., ceea ce limitează nevoia de schimbări frecvente de ulei.

Responsabilitate ecologică

Uleiul Total Quartz Ineo Long Life 5W30 a fost dezvoltat și fabricat astfel încât absorbția produselor dăunătoare mediului este limitată. Și mai bine, ajută la limitarea emisiilor de CO2 ale motorului, astfel încât să funcționeze la performanțe optime. Consistența acestuia limitează frecarea dintre piesele mobile, ceea ce duce la reacția la a doua cea mai mică sarcină a motorului.

Ca un lubrifiant bun, rămâne echivalent atât la pornirea, cât și după parcurgerea a o sută de kilometri la viteza de croazieră și, în același timp, ajută la limitarea consumului de combustibil. În consecință, motoarele dvs. se uzează mai puțin repede și economisiți la întreținere și reparații.

Citeste si:  La cati kilometri se schimba uleiul de motor?

Avantajul principal:

Tipuri de motoare noi, lubrifianți noi. Uleiul Total Quartz Ineo Long Life 5W30 pare să fi fost dezvoltat după acest principiu, deoarece este destinat în special vehiculelor mai noi cu motoare speciale. Cu toate acestea, versatilitatea sa s-a dovedit în sine deoarece poate fi folosită și cu motoare mai vechi.

Dezavantajul principal:

Conform unor observații, acest lubrifiant ar fi deosebit de eficient pentru vehiculele de la mărcile germane, în special Volkswagen.

Verdict

Uleiul total de cuarț 5W30 Ineo Long Life 5W30 beneficiază de tehnologie ideală pentru fiecare tip de motor. Pacat ca preferinta pentru o marca germana este deosebit de mare.