Inscrierea pentru B'ESTFEST B'ESTFRIEDS a fost inchisa. Le multumim tuturor celor care au aplicat

alxunder wrote:am si eu o intrebare pentru voluntarii din anii trecuti: cat ati reusit sa prindeti din concerte?
Jullye wrote:alxunder wrote:am si eu o intrebare pentru voluntarii din anii trecuti: cat ati reusit sa prindeti din concerte?
Ps: Zicea cineva mai sus de oamenii noi pe care ii cunosti cu ocazia asta; I totally agree
silviuul wrote:Jullye wrote:alxunder wrote:am si eu o intrebare pentru voluntarii din anii trecuti: cat ati reusit sa prindeti din concerte?
Ps: Zicea cineva mai sus de oamenii noi pe care ii cunosti cu ocazia asta; I totally agree
poate ma si cunosti)
avalyn wrote:Si eu as veni, dar nu stiu cum o sa fie cu sesiunea, ca taman in prima jumatate a lui iulie am. Si daca se nimereste vreun examen in zilele de Bestfest.. la concert pot sa ajung, seara, dar la voluntariat nu.![]()
Pana cand se pot face inscrierile?
length_of_love wrote:Guys, de cand cu limita de varsta la voluntari?Anul trecut nu a existat ... anul asta de ce trebuie sa fie? De ce?
Imi amintesc ca asta vara anuntul suna ceva de tipul "Esti elev/student ..." Unde a disparut cuv. "elev"?Ce s-a intamplat?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest