CONDITII GENERALE

Atentie! Au fost inregistrate cazuri de comercializare de bilete sau invitatii inscriptionate cu B'ESTFEST, dar care nu sunt VALIDE! Rugam publicul sa fie vigilent si sa nu cumpere bilete decat din locurile autorizate in acest sens (MyTicket, Diverta, reteaua MyTicket si facebook B'ESTFEST)! De asemenea, este strict interzisa vanzarea, cumpararea, utilizarea in activitati promotionale sau comerciale de orice fel a invitatiilor sau a biletelor la alt pret decat cel inscriptionat. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea in spatiul de concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Atragem atentia asupra faptului ca detinerea de bilete falsificate si/sau comercializarea invititatiilor sau biletelor la suprapret implica raspundere penala si va fi sanctionata conform legilor in vigoare.

Conditii si informatii generale 
Urmatoarele conditii si informatii generale se aplica pentru evenimentul B'ESTFEST Summer Camp 2012. O parte dintre aceste conditii vor fi afisate si la intrarea in spatiul de festival, in zilele evenimentului. 
 
Accesul in locatie 
Detinatorii biletelor de o zi si abonamentelor pe 3 zile vor putea intra si iesi liber din zona festivalului pe baza unei bratari pe care o vor primi inca de la intrarea in spatiul de festival. Aceasta bratara va oferi accesul in zona publica si va trebui purtata tot timpul pe durata festivalului. Accesul persoanelor in incinta festivalului se va face doar pe la intrarea publicului.

Odata cu achizitionare biletelor de festival, se accepta implicit si urmatoarele reguli: 

Biletul ofera acces la festival, nu la un spectacol individual al unui artist din cadrul programului. 

Biletele nu se preschimba, iar valoarea acestora nu se returneaza in situatii independente de organizatori, incluzand (dar nelimitandu-se) la schimbari in programul artistilor, conditii meteo nefavorabile, greve etc.   

Organizatorii nu sunt raspunzatori pentru pierderea, furtul sau deteriorarea biletelor si nu pot garanta autenticitatea niciunui bilet cumparat din surse neoficiale. Odata obtinut biletul, acesta nu poate fi schimbat sau revandut. Va fi interzis accesul oricarei persoane care prezinta bilete modificate, cu stersaturi, rupte sau care par a fi falsificate. 
Achizitionarea biletelor pentru festival va fi posibila, in limita locurilor disponibile, si in ziua evenimentului, de la punctele de vanzare bilete aflate langa intrarea in incinta festivalului. Va recomandam sa ajungeti in timp util pentru a evita cozile.

Act de identitate 
Participantii la B'ESTFEST Summer Camp trebuie sa aiba asupra lor un act de identitate valid (B.I., C.I., pasaport, permis de conducere cu poze, certificate de nastere - in original). 

Parcare 
B'ESTFEST are un spatiu special amenajat pentru parcare in incinta festivalului, si nu se vor percepe taxe de parcare.

Transport 
Transport in comun:   445  – poate fi luat de pe refugiul de tramvai al liniei 16 si 36 (din statia de metrou Pipera) sau de la statia Baneasa S.A .
Taxi: 

                Companie

Telefon

Tarif/km

1.Taxi Meridian

O21/9444; 9888; 9484

1.40

2.Taxi Cobalcescu

021/9451

1.60

3.Taxi Pelicanul

021/9665

1.39

4.Taxi As

021/9435

1.60

5.Taxi Leone

021/9425

1.40

Linii de transport speciale: vor exista microbuze la intervale regulate de timp ce vor asigura transportul din puncte « cheie » ale orasului spre B’ESTFEST PARK si invers, chiar si pe timp de noapte. Detalii cat de curand pe site. 

Bicicleta: pentru cei mai eco-friendly dintre noi, la B'ESTFEST PARK se poate ajunge si cu bicicleta. In cadrul festivalului vor exista spatii de parcare special amenajate, fara suprataxa. 

Cu masina personala: va exista parcare special amenajata pentru public, iar accesul va fi gratuit. 

Verificati sectiunea Transport[link direct] pentru mai multe detalii si reactualizari.

Persoane cu dizabilitati locomotorii 
Fiecare persoana cu dizabilitati locomotorii are dreptul la un singur insotitor. Accesul se va face numai pe baza biletelor valide (inclusiv pentru insotitori). Persoanele care detin un act doveditor al dizabilitatii locomotorii si doresc achizitionarea de bilete la B'ESTFEST Summer Camp sunt rugati sa contacteze din timp organizatorii la adresa office@emagic.ro.

Accesul copiilor in zona de festival 
Copiii cu varste sub 12 ani, insotiti de un adult, vor avea acces gratuit. In vecinatatea scenelor, zgomotul produs poate fi mult peste nivelul suportat de cei mici, prin urmare recomandam dopuri sau casti de protectie, precum si petrecerea timpului mai departe de zonele zgomotoase.

Dovada varstei 
Daca sunteti destul de norocosi sa aratati mai tineri de 18 ani, va rugam sa ne dovediti varsta atunci cand incercati sa cumparati alcool. Va rugam sa nu fiti jigniti de aceasta solicitare, de fapt, luati-o ca pe un compliment! Comercializarea tutunului si alcoolului persoanelor sub 18 ani este interzisa prin lege.

Informatii/ obiecte pierdute 
In perimetrul B'ESTFEST va exista un birou de informare, care va functiona si ca birou de obiecte pierdute. In cazul in care gasiti sau pierdeti ceva, aici veti putea raporta acest lucru. 

Primul ajutor 
In zona festivalului vor exista puncte de prim-ajutor si ambulante. De asemenea, in caz de urgenta, puteti apela la agentii de securitate dotati cu statii emisie-receptie. 

Catering/ jetoane 
In cadrul festivalului, mancarea si bautura nu poate fi cumparata cu bani cash, ci doar pe baza unor jetoane, pe care le puteti procura de la casieriile festivalului. La sfarsitul fiecarei zile, jetoanele in plus pot fi schimbate in bani. In perimetrul festivalului vor exista mai multe zone-restaurant.  

Mancare si bautura 
O gama larga de feluri de mancare, de la gratare la specialitati vegetariene, pentru o varietate de gusturi, vor fi disponibile in zonele de restaurante din spatiul festivalului! Sucurile si berea vor fi disponibile toata ziua, iar barurile din zona de divertisment vor fi deschise chiar si dupa terminarea concertelor de pe scene.  

Atentie: puteti intra cu alcool (recipiente de plastic) in zona de camping, dar nu va fi permis accesul cu el in celelalte zone ale festivalului (in zona de camping este permis accesul cu cel mult 2L de vin sau bere si nu mai mult de 75mL tarie de persoana).

Tigari/Merchandising 
In incinta B'ESTFEST vor exista zone speciale de merchandising, unde se vor vinde diverse produse (CD-uri, carti, tricouri etc...) si tigari. Aceste produse pot fi cumparate doar cu bani cash (nu pe baza de jetoane), iar tigarile se pot vinde numai persoanelor peste 18 ani. La fata locului vor exista puncte de vanzare rasfirate,  unde veti putea gasi toate lucrurile de care aveti nevoie pentru a supravietui cele trei sau patru zile pe care intentionati sa le petreceti alaturi de noi. Tarabele in cauza includ haine, bijuterii, servicii de masaj, alimente ecologice, suveniruri, materiale promotionale, si multe altele. 

Camping 
Accesul in zona de camping se face doar pe baza biletului– voucher de camping. Acest lucru va fi controlat pe parcursul weekend-ului festivalului. Mai multe detalii in sectiunea Camping [link direct]. 

Nu este permis accesul in spatiul festivalulul cu: 
Arme sau orice alt obiect ce poate fi considerat periculos, chiar daca planuiti sa-l utilizati pentru camping. Este interzis accesul cu alcool, droguri, orice fel de sticle, animale de companie, pixuri cu laser, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete (in zona de camping este permis), spray-uri de dimensiuni mari, umbrele, scaune, bauturi sau mancare, obiecte potential periculoase, ascutite sau contondente. 

Nu va fi permis accesul cu aparate foto profesionale (cu obiective interschimbabile), aparate de inregistrare audio-video. 

Nu este permis accesul cu canistre de gaz sau masini de gatit cu benzina, nu este permisa aprinderea de focuri. 

 Inainte de intrarea in incinta festivalului, toate rucsacurile, sacosele si pachetele vor fi verificate in conformitate cu legea, iar participantii trebuie sa accepte sa se supuna unui control corporal efectuat de personalul nostru de securitate autorizat legal. Refuzul supunerii controlului corporal va atrage interzicerea accesului in zona. 

 Toalete 
In incinta festivalului vor exista zone de toalete dedicate: barbatilor, femeilor si persoanelor cu handicap. Acestea vor fi curatate cat de des posibil si, din acest motiv, unele toalete pot fi inchise temporar. De asemenea, la fiecare zona de toalete vor fi disponibile lavoare. 

Securitate/Politie/Jandarmerie 
Pentru siguranta dumneavoastra, in spatiul festivalului vor exista numerosi agenti de securitate, precum si agenti de Politie si Jandarmerie.

INTOTDEAUNA: 
- Sa stiti unde este cea mai apropiata iesire de urgenta 
- Urmati instructiunile de siguranta ale personalului de securitate, politiei sau organizatorilor 
- Indepartati-va prompt de orice pericol 
- Anuntati un supraveghetor, politia sau un organizator daca vedeti orice comportament antisocial 
- Mutati-va catre o zona mai libera an cazul in care exista o crestere a numarului de oameni din acea zona 
- Cereti ajutor daca aveti nevoie si ajutati-i pe ceilalti, mai ales cand cineva cade 
- Stati calm (daca sunteti in dificultate, cereti sa fiti dus la cortul de prim-ajutor).  

Pompieri 
Nu este permis sa folositi focul in zona festivalului. In caz de pericol, pompierii va stau la dispozitie in zona festivalului. 

Stage-diving/crowd-surfing 
Nu este permis stage-diving-ul si crowd-surfing-ul. Astfel de activitati sunt periculoase pentru dumneavoastra si pentru cei din jur!

Droguri 
Nu se va accepta sub nicio forma consumul sau comercializarea drogurilor.  

Comercializare/sampling 
Desfasurarea de activitati comerciale si de sampling fara acordul organizatorului nu este permisa in perimetrul festivalului. 
 
Animale de companie 
Nu este permis accesul cu animale de companie in perimetrul festivalului. 

Copacii si constructiile din spatiul festivalului 
Nu este permisa escaladarea structurilor si copacilor din perimetrul festivalului.
Program 
Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica programul, din motive neaflate sub controlul lor sau elemente neprevazute de ultim moment. 

Curatenia
 
Pentru a pastra curatenia in zona evenimentului, va rugam sa utilizati cosurile de gunoi amplasate in perimetrul festivalului. Colectarea selectiva este cel mai important pas in circuitul reciclarii ambalajelor, drept urmare va rugam sa utilizati containerele separatoare.