CAZARE

Anul 2011 a fost primul an in care B'ESTFEST a dispus de un spatiu generos de campare destinat publicului, dotat cu toate facilitatile necesare (toalete, lavoar, dusuri cu apa calda, bacanii etc.) Fanii festivalului au putut intra in zona de camping fie cu cortul personal, fie beneficiind de serviciile auxiliare puse la dispozitie: achizitionarea sau inchirierea unui cort la cheie deja amplasat.

Mai multe detalii despre conditiile de campare de anul trecut, precum si informatii suplimentare despre Camping la sectiunea cu acelasi nume. 

Cazare locala 
Pentru cei care nu pot veni cu cortul, administratia locala a comunei Tunari propune si varianta de a sta in gazda la locuitorii comunei pe perioada festivalului. Trimiteti un mail la adresa contact@bestfets.ro si va ajutam cu detalii.

Cazare la hotel/pensiune
Daca printre fanii festivalului se numara si persoane care vor sa innopteze la hotelurile/pensiunile din apropierea locatiei, pot consulta ofertele unitatilor de mai jos:Name

Address

Apartament / Flat

Single room

Double room

Website

Pensiunea Previ 4**** 

Sos. Pipera - Tunari nr. 25

N/A

140 (Monday-Thursday 120)

160 (Monday-Thrusday 140)

www.pensiunea-previ.ro/

Alexander Hotel 5***** 

Sos. Pipera - Tunari 1/VI

1000

375

420

www.alexanderhotel.ro

Pensiunea Restaurant Pipera 

Strada Erou Nita Pintea, nr. 1B, Voluntari

400

235

250

www.pensiuneapipera.ro

Charter Hotel Otopeni 3***

Str. Drumul Odaii nr. 1D, Otopeni 

230

145

168

www.hotelcharter.ro

Vila Toparceanu Otopeni 3***

Str. G. Toparceanu nr. 11, Otopeni 

N/A

122

142

www.vilatoparceanu.ro

RIN Airport 3/4*** 

Calea Bucurestilor 255A, Otopeni

 

160

180

www.rinhotels.ro

Denisa Hotel 4****

Drumul Garii Otopeni nr. 62, Otopeni

N/A

160

180

www.hoteldenisa.ro

Hotel Tecadra 4****

Str. Erou Iancu Nicolae 67A, Pipera-Voluntari

N/A

N/A

326

www.tecadra.ro


* Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru serviciile si preturile unitatilor de cazare de mai sus. Prezentarea acestora pe site-ul festivalului este doar cu titlu informativ. Pentru mai multe detalii si oferta actualizata, va rugam sa contactati direct respectivele hoteluri si pensiuni.

Atentie: Nu este permis sa dormiti in masina. Zona de camping si celelalte optiuni de cazare puse la dispozitie sunt in primul rand pentru siguranta voastra. In cazul nerespectarii regulilor, vom fi nevoiti sa luam masurile necesare evitarii oricaror incidente neplacute.