CAMPING

Fanii B’ESTFEST care vor sa traiasca pe deplin experienta B’ESTFEST Summer Camp, bucurandu-se de cele trei zile si trei nopti de concerte si distractie, o pot face si in acest an cazandu-se in campingul B’ESTFEST Park, aproape de zona de party-uri. Pretul unui voucher de cazare in camping este doar de 15 lei, si mai mult decat atat, cei care nu au deja un cort in echipamentul personal, isi pot inchiria sau chiar achizitiona unul la „cheie”.

Editia din 2012 a B’ESTFEST Summer Camp va include o zona si mai mare de camping, cu toate dotarile necesare. In zona de festival muzica se va auzi fara intrerupere pana la 6 dimineata, asa ca pentru cei care vor decide pe loc ca nu vor sa plece din B’ESTFEST Park in zorii zilei, exista posibilitatea inchirierii unor corturi gata montate, precum si achizitionarea de echipamente de camping, chiar in spatiul festivalului; acestea vor fi de doua persone si vor costa 50 de lei (pentru toate cele 3 zile de festival).  Echipa Military Trend va fi si in acest an principalul furnizor de echipamente pentru camping, fiind disponibili pe toata durata festivalului inclusiv pentru interventii tehnice in amenajarea corturilor.  Mai mult decat atat, publicul care va decide sa ramana peste noapte, in zona de camping, va avea la dispozitie o bacanie pentru aprovizionare, plus mancare si bautura asigurate de Carciuma din Drum, deschisa non-stop in zona de camping pe durata festivalului. Tot in zona de camping, fanii festivalului vor avea la dispozitie si un numar limitat de vestiare unde isi vor putea lasa, sub cheie, toate obiectele de valoare.

Cei interesati sa ramana la B’ESTFEST pe toata durata acestuia, dar nu suntet obisnuiti cu dormitul in cort, in camping-ul festivalului vor gasi si rulote cu aer conditionat, toatele ecologice si dus cu apa calda. Inchirierea unei rulote costa 70 euro/zi, iar pentru mai multe informatii, precum si poze cu rulotele disponibile, se poate accesa site-ul partnerului nostru, Cineserv, www.cineserv.ro

Detalii suplimentare pot fi oferite si la numarul de telefon 0723166471, sau printr-un email trimis in atentia lui Cosmin Guzan pe adresa office@cineserv.ro.Va rugam cititi mai jos mai multe informatii despre zona de camping.

Regulament si informatii camping


Acces in zona de camping
Accesul in zona de festival se va face incepand cu data si orele stabilite de organizatori, informatii ce vor fi comunicate in perioada imediat urmatoare.

Nu va permis accesul inainte de aceasta data. Accesul in camping si camparea sunt permise doar celor ce poseda un voucher de camping. Acesta este valabil fie pentru tot weekend-ul, fie pentru o singura noapte, avand acelasi pret (detalii sectiunea bilete).

Organizatorii isi rezerva dreptul de a opera controale pe parcursul festivalului pentru a asigura respectarea prezentului regulament.

Atentie: Pentru siguranta dumneavoastra, nu este permisa innoptarea in masina, in parcarea de langa camping - va rugam sa va asteptati la o trezire nepoliticoasa in cazul in care veti incerca sa faceti acest lucru.

Sunt interzise:
- accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase. In zona de camping exista in permanenta o echipa de asistenta tehnica ce va poate ajuta fie cu fixarea pilonilor pentru cort sau orice alta problema de ordin tehnic pe care o veti intampina, fie ca aveti nevoie de ciocan, patent, cabluri etc.
- accesul cu recipiente de sticla, materiale inflamabile, animale de companie, pixuri cu laser.
- accesul cu canistre de gaz sau masini de gatit cu benzina sau generatoare pe baza de petrol. Buteliile de gaz sunt permise doar in rulote, cu conditia ca acestea sa fie instalate si certificate profesional in rulota (lipsa actelor doveditoare duce la prezumtia lipsei certificarii acestora si se va interzice uzul lor pe perioada festivalului). Nu va faceti griji, vor fi alimente disponibile, exista in camping bacanii si zone de catering cu o gama variata de mancaruri.
- comercializarea de produse in zonele de camping si festival fara acordul organizatorilor.
- consumul de droguri sau comercializarea acestora, conform legii.


Este permis:
- accesul cu alcool in zona de camping, cu conditia sa nu fie in recipiente de sticla si sa nu depaseasca cantitatea de 2l bere/vin sau 0.75l de tarie de persoana. Atentie: nu va fi permis accesul cu alcool, bauturi sau alimente in celelalte zone ale festivalului.
- accesul in zona de camping (dar nu si in celelalte zone ale festivalului) cu steaguri pe bete telescopice (cu conditia ca ele sa fie folosite exclusiv destinatiei lor). Inchirieri cort / rulote
Pentru cei care doresc sa inchirieze un cort sau o rulota, acest serviciu este disponibil la cerere, va rugam trimiteti un mail pentru detalii la adresa camping@bestfest.ro. Beneficiarii serviciului de inchiriere corturi au obligatia de a preda bunul in aceleasi conditii in care a fost preluat, sub sanctiunea achitarii daunelor materiale catre prestator.

Facilitati pentru persoanele cu dizabilitati
Persoanele cu dizabilitati sunt binevenite la festival, dar avand in vedere locul desfasurarii, pot exista sectiuni deluroase, ceea ce inseamna ca uneori accesul nu va fi foarte usor. Cu toate acestea, personalul B'ESTFEST va fi in jur pentru a ajuta. Pentru orice intrebari cu privire la accesul si facilitatile de la festival, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail camping@bestfest.ro.

Alte informatii
Va recomandam sa nu lasati nimic de valoare in cort, atunci cand nu sunteti in sau langa el. Daca nu puteti lua obiectele de valoare cu dumneavoastra cand plecati din cort, va recomandam sa le lasati la domiciliu. Puneti-va banii, biletele, cardurile si telefoanele mobile intr-un buzunar cu fermoar sau folositi o borseta. Eventual, marcati-va cu nume si adresa bunurile pe care le aduceti la festival, astfel incat sa va putem identifica, in cazul pierderii acestora.

Avem cosuri de gunoi si tomberoane pe toata suprafata campingului si festivalului, incercati sa protejati mediul in care ne petrecem weekend-ul si folositi-le!

Sanctiuni
Nu sunt tolerate exceptii de la aceste reguli, incalcarea prezentului regulament putand duce la evacuarea din zona de camping si interzicerea accesului in zona de festival fara rambursare.

Va multumim si va asteptam la B'ESTFEST!