BILETE

Tip billet

Perioada Acces

Perioada de cumparare

 

 

23 martie - 5 Iulie

La intrare,
in timpul festivalului

 

 

 

 

 

 

Bilet de o zi

6 Iulie

125 lei

150 lei

7 Iulie

125 lei

150 lei

8 Iulie

125 lei

150 lei

 

 

 

 

Abonament de 3 zile

6, 7, 8 Iulie

265 lei

285 lei*

 

 

 

 

Voucher camping

6, 7, 8 Iulie

15 lei

15 lei*

 

 

 

 

* disponibil la casele de bilete de la intrarea in spatiul de festival doar pe 6 iulie.


Biletele sunt disponibile online, pe www.myticket.ro precum si:

- in reteaua mazaginelor Diverta
- in magazinul Muzica (Str. Republicii, nr. 31, et. 2, ap.8)
- libraria Mihai Eminescu (Bd.Regina Elisabeta nr.16)
- Sala Palatului (Str. Campineanu Ion nr. 28)

Copiii cu varste sub 12 ani, insotiti de un adult, vor avea acces gratuit.

Elevii si studentii care vor sa vina cu gasca la festival vor putea beneficia de o reducere de 50% din pretul biletului, daca se strang in grupuri de cate 5 persoane. Mai multe informatii referitoare la promotie vor fi disponibile pe site-ul MyTicket, www.myticket.ro sau la numarul de telefon 0720 245 383, oferta fiind valabila pana la data de 15 iunie. N-ai gasca? Acum exista o aplicatie care iti da posibilitatea sa gasesti parteneri de distractie chiar si pe Facebook.

Biletul ofera acces la festival, nu la un spectacol individual al unui artist din cadrul programului. Biletele nu se preschimba, iar valoarea acestora nu se returneaza in situatii independente de organizatori, incluzand (dar nelimitandu-se) la schimbari in programul artistilor, conditii meteo nefavorabile, greve etc. Organizatorii nu sunt raspunzatori pentru pierderea, furtul sau deteriorarea biletelor si nu pot garanta autenticitatea niciunui bilet cumparat din surse neoficiale. In cadrul festivalului exista si zone in care accesul persoanelor sub 18 ani nu este permis.  


Atentie! Au fost inregistrate cazuri de comercializare de bilete sau invitatii inscriptionate cu B'ESTFEST, dar care nu sunt VALIDE! Rugam publicul sa fie vigilent si sa nu cumpere bilete decat din locurile autorizate in acest sens (MyTicket, Diverta, reteaua MyTicket si facebook B'ESTFEST)! De asemenea, este strict interzisa vanzarea, cumpararea, utilizarea in activitati promotionale sau comerciale de orice fel a invitatiilor sau a biletelor la alt pret decat cel inscriptionat. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea in spatiul de concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Atragem atentia asupra faptului ca detinerea de bilete falsificate si/sau comercializarea invititatiilor sau biletelor la suprapret implica raspundere penala si va fi sanctionata conform legilor in vigoare.