It looks like nothing was found at this location. Maybe try one of the links below or a search?

Motivele pentru a cumpăra noul Xiaomi Mini3 Pro

Xiaomi Mijia DDPai Mini3 Pro HD

Conducerea cu o camera video a devenit ceva obișnuit în ultimii ani, pentru că, pentru unii, purtarea unei camere de bord este o modalitate de a obține o garanție din partea asiguratorilor. Xiaomi Mini3Pro iese în evidență ca favorit în acest grup de dispozitive datorită calității și prețului său, așa că se spune că deținerea acestuia este o investiție garantată.

Cunoscutul producător chinez Xiaomi evidențiază Mini3 Pro din multitudinea de modele de camere de luat vederi încărcate pe piață și care sunt considerate cele mai bune.

De această dată, prestigiosul brand, care ocupă deja un loc binemeritat printre preferințele utilizatorilor pentru inovație și calitate în fiecare dintre produsele sale tehnologice, prezintă clientelei sale distincte, poate cea mai bună cameră auto a sezonului, construită din materiale durabile care oferă durabilitate și performanțe excelente. În plus, are multe alte beneficii care îi fac pe toată lumea să-și dorească acest lucru.

Calitatea rezoluției

Camera foto Xiaomi Mini3 Pro este capabilă să realizeze imagini în mișcare excelente, unde întreaga scenă poate fi vizualizată într-un context mai mare, datorită unghiului său lat de 140 ° și a deschiderii cu distanță focală de 1,8, care oferă o vedere mai bună și vă oferă vă permite să vă concentrați asupra celor mai mici detalii care ar putea trece neobservate de alte camere de calitate inferioară și camere mai puțin potrivite. Acest lucru este posibil datorită senzorului său de 5 Mp, care favorizează o rezoluție de aproximativ 1600 p la 30 de cadre pe secundă.

Viziune de noapte

Un alt avantaj care face din acest echipament un plus ideal pentru călătoriile scurte sau lungi pe drum este că este la fel de util atât în ​​timpul zilei, cât și noaptea, deoarece camera auto are un dispozitiv de filtrare în infraroșu cu care puteți face fotografii și vizualizați întreaga zonă fără a afecta calitatea imaginilor chiar și în condiții slabe de iluminare.

În plus, utilizatorii Xiaomi Mini3 Pro Dashcam pot profita de tehnologia îmbunătățită Wide Dynamic Range, un sistem avansat care poate fi utilizat pentru a perfecționa calitatea iluminatului în orice scenariu.

Performanță și stocare

Această cameră a vehiculului poate funcționa mai bine mai mult, deoarece este echipată cu o baterie de 1600 mAh, care permite până la 8+ ore de utilizare continuă și poate fi reîncărcată în siguranță și ușor pur și simplu conectând-o la o sursă de alimentare prin portul USB . Pe de altă parte, capacitatea sa de stocare este mai mult decât suficientă pentru tipul de material și conținut pe care îl înregistrează de obicei, deoarece oferă 32 GB spațiu de stocare, deși este posibilă achiziționarea acestuia cu o capacitate de stocare mai mare, deoarece există posibilitatea 64 GB pentru a alege pentru câțiva euro mai mult.

Conectivitate și ton

Dashcam este un dispozitiv inovator, care nu numai că vă permite să faceți poze în timpul tuturor tururilor, dar, de asemenea, la fel ca majoritatea smartphone-urilor din zilele noastre, este capabil să facă conexiuni fiabile prin Wi-Fi și Bluetooth pentru a vă obține conținutul imediat fără acesta Partajează întreruperi cu smartphone-uri compatibile cu același sistem. În mod similar, camera auto Xiaomi Mini3 Pro are un microfon încorporat, astfel încât înregistrările pot fi redate cu sunetul original. În plus, este posibil să controlați funcțiile camerei prin intermediul comenzilor vocale.

Calitatea materialelor

Xiaomi nu încetează niciodată să uimească utilizatorii și este un brand extrem de competitiv, care se remarcă de la alți producători tradiționali și oferă dispozitive cu cea mai avansată tehnologie și o calitate excelentă la prețuri accesibile pentru majoritatea, dar care se străduiesc să fie exclusiv, practic și inovator Integrați proiectele.

În acest caz, camera vehiculului este fabricată într-o structură mică, discretă și atractivă, cu suprafețe elegante din aluminiu. Pe lângă aspectul său exterior, are și un sistem rotativ care oferă posibilitatea de a înregistra nu numai ceea ce se află în fața sa pe drum, ci și tot ceea ce se întâmplă în interiorul vehiculului, deoarece are opțiunea obiectivului său să se rotească pentru a acoperi un spațiu de aproximativ 360 °, caracteristică care îl face și mai funcțional.

În zilele noastre, utilizatorii sunt obișnuiți să urmeze tendința unui nou dispozitiv de înregistrare și să decidă să cumpere o cameră auto, în special camere de bord, care sunt încă foarte populare datorită costurilor accesibile, funcțiilor și instalării lor ușoare.

cum instalam camera auto

Conducerea cu mașina în timp ce înregistrați traseul cu o cameră „la bord” sau cu o cameră de bord este un avantaj pe care toată lumea poate conta acum, iar utilizarea acesteia devine din ce în ce mai populară, cu mii de utilizatori, adesea accesați diverse magazine fizice sau „online” pentru a vedea cele mai bune opțiuni pentru a alege una dintre aceste echipe.

Gama acestor dispozitive inovatoare, care sunt echipate cu cea mai avansată tehnologie, este destul de extinsă și există numeroase mărci care sunt dedicate fabricării acestui tip de cameră și oferă diverse modele pe piață care răspund nevoilor și gusturilor tuturor utilizatorilor. fie.

Printre gama largă, este posibil să se obțină dispozitive foarte funcționale de calitate dovedită, al căror cost este de aproximativ 20 de euro și mai mult. Acest preț, care este considerat ieftin pentru tipul de performanță pe care îl oferă camera, împreună cu utilitatea, ușurința de utilizare și ușurința de instalare, îl face unul dintre cele mai căutate și cele mai vândute piese de echipament din timpul nostru, ceea ce îl face un instrument aproape imbatabil. care poate fi transportat în orice mașină.

Utilizare adecvată

Aceste dispozitive nu necesită o instalare extinsă, astfel încât oricine dorește poate să plaseze rapid și ușor camera în zona tabloului de bord, fără ca utilizarea lor să provoace inconveniente sau să încalce legea, deoarece în Spania nu este ilegal să poarte o cameră auto, atâta timp cât este atașat astfel încât să nu interfereze cu vederea corectă a șoferului. De asemenea, nu este permisă manipularea acestor dispozitive în timp ce vă aflați la volanul mașinii sau utilizați telefonul în timp ce conduceți, nici pentru comunicare, nici pentru navigare.

Pe de altă parte, există circumstanțe în care utilizarea conținutului acestor camere poate fi restricționată, deoarece există o lege care protejează identitatea persoanelor care ar putea fi implicate în scenele acestor videoclipuri, astfel încât este considerată o încălcare a protecției datelor personale s-ar face dacă înregistrările acestor camere ar fi făcute publice. Acest lucru se datorează faptului că numai garanții de securitate au garanția de a utiliza acest tip de material, care a fost înregistrat în zonele publice, pentru a determina responsabilitatea în cazul unui eventual accident.

De unde să le cumpărați

Există mai multe site-uri web care oferă posibilitatea de a achiziționa produse originale și variate, care au și sprijinul unui număr mare de utilizatori care le recomandă pentru atenția lor imediată, livrarea rapidă și serviciul garantat. Cele mai vizitate și recunoscute din Spania, Europa și în întreaga lume includ Amazon și eBay, locuri unde vă puteți filtra căutarea după categoria și caracteristicile articolului pe care doriți să îl cumpărați.

Dacă doriți o cameră auto cu cel mai bun raport calitate-preț, există multe oferte, de la cele mai ieftine la cele mai scumpe, cu înregistrări full HD și senzori de mișcare sau cele care sunt utilizate ca oglinzi retrovizoare. Există camere pentru fiecare gust și buget, deoarece prețurile lor sunt de obicei între 20 și 40 de euro. Cele mai scumpe și complexe sunt disponibile pentru 50 până la peste 100 de euro.

Instalarea camerelor de bord

Pentru a instala unul dintre aceste dispozitive, nu este necesar să fiți expert sau să contactați un serviciu tehnic suplimentar, deoarece instalarea unei camere de mașini este foarte simplă și similară cu majoritatea modelelor de la diferiți producători, deși nu este de prisos să aveți la îndemână instrucțiunile exacte ale modelului în cazul în care ceva nu funcționează. Mai jos veți ști cel mai simplu mod de a instala un dashcam în doar 4 pași.

Alege locul unde vrei sa o instalezi

Alegeți locul ideal pentru a plasa tabloul de bord în funcție de utilizarea preconizată, dar nu uitați că este important să nu se afle într-un loc în care vă poate obstrucționa vederea. Locul nu trebuie neapărat să fie un loc fix, pentru că îl puteți muta oricând doriți. Ce trebuie să faceți este să vă asigurați că cablurile ajung acolo unde aveți de gând să le așezați.

Aseaza suportul

Majoritatea camerelor auto de acest tip au un suport cu ventuză pentru a le fixa pe parbriz sau pe tabloul de bord. Aparatul foto trebuie să fie atașat corespunzător la suportul său respectiv, care este de obicei realizat manual, fără complicații. Puneți ambele părți și țineți-le în siguranță.

Ascunde cablurile

Acest tip de aparat foto este alimentat de bricheta mașinii, așa că ar trebui să fie conectat la această zonă. Unele camere pot fi conectate în timp ce cablul rămâne liber. Totuși, acest lucru ar fi foarte inconfortabil și nu ar arăta bine, așa că cel mai bine ar fi să gestionezi și să ascunzi toate cablurile.

Prin urmare, unele camere au un cablu puțin mai lung pentru a profita de separatoarele de plastic care acoperă tabloul de bord, precum și ușile de acoperiș și mașină, precum și de covorașele de podea, pentru a orienta și a discuta discret cablurile din spatele acestor zone.

Conecteaza camera la bricheta

Odată ce locul unde este atașat tabloul de bord este fixat și cablurile sunt dirijate astfel încât să fie ascunse și în afara drumului, tot ce a mai rămas este un simplu pas de utilizat. Pentru a finaliza instalarea, dispozitivul trebuie conectat la bricheta mașinii. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți adaptorul dispozitivului în bricheta și să încercați să vă asigurați că cablul care rămâne la vedere nu întrerupe accesul sau controlul manetei.

Vara este anotimpul în care folosim cel mai mult mașina, indiferent dacă mergem în vacanță, vizităm sate sau mergem în vacanță la plajă. Utilizarea intensivă în aceste zile, combinată cu vremea caldă, poate duce la deteriorare sau deteriorare, motiv pentru care merită să știți câteva sfaturi pentru a evita uzura prematură a vehiculului.

masina vara

Conducerea vara ar putea fi o durere, deoarece temperaturile ridicate duc adesea la defecțiuni. Din acest motiv, și pentru a îmbunătăți siguranța traficului și liniștea sufletească a tuturor pasagerilor, șoferii suntem obligați să verifice în avans funcționarea corespunzătoare a vehiculului nostru.

Întrucât vara ne afectează nu numai noi, ci și funcționarea mașinilor noastre, deseori nu este suficient să verificăm cele mai importante piese și mecanisme, deoarece temperaturile ridicate adesea provoacă daune și defecțiuni considerabile. În continuare, vă prezentăm 5 aspecte importante pe care ar trebui să le verificați înainte de a merge la plimbare sau excursie vara.

  1. Verificați presiunea corectă a pneului

Presiunea în anvelope depinde de sarcina pe care o transportați în mașină. În acest sens, nimic nu se întâmplă dacă în mod normal mergi singur și mergi cu 4 persoane în fiecare zi și nu ajustezi presiunea. Cu toate acestea, dacă doriți să acoperiți distanțe lungi cu greutate suplimentară, trebuie să completați aer și să creșteți presiunea; acest lucru se aplică de obicei indiferent de anotimp. Cu toate acestea, este vara când anvelopele nu reușesc cel mai mult din cauza căldurii.

Anvelopele cu presiune de aer prea mică sau prea mică cresc suprafața de contact cu pământul, care, împreună cu temperaturile ridicate ale asfaltului, determină calea de rulare mai caldă și duce la uzura prematură; în aceste condiții, durata de viață a anvelopei ar putea fi redusă cu până la 15%.

Pe de altă parte, asfaltul fierbinte vara este și cauza riscului unei puncții, care apare foarte des în această perioadă a anului când nu am calibrat presiunea corectă.

  1. Verificați constant temperatura motorului

Multe vehicule pot pierde energie în timpul verii și își pot crește consumul de combustibil, deoarece temperaturile ridicate afectează negativ motorul. Pentru a arde combustibil, motoarele au nevoie de aer în buteliile lor; la temperaturi ambiante ridicate, însă, există mai puțin oxigen în aer, ceea ce înseamnă că combustibilul nu arde corect.

De obicei, un motor atinge o temperatură optimă de 90 ° C în condiții normale, de aceea este recomandabil să respectați indicatorii de pe panoul de control, astfel încât temperatura să nu depășească domeniul roșu, deoarece în acest caz există riscul ca motorul arde. Dacă descoperiți că citirea temperaturii este mai mare decât în ​​mod normal, puteți transforma încălzitorul la o putere maximă pentru a elibera toată căldura din motor și a evita deteriorarea gravă; De asemenea, puteți opri vehiculul și așteptați ca acesta să revină la temperatura normală.

  1. păstrați mașina curată

În timpul verii și din cauza soarelui nefavorabil, vopseaua mașinii își pierde strălucirea, iar degradarea caroseriei poate fi accelerată. Un aspect pe care ar trebui să îl luați în considerare pentru a prelungi viața mașinii dvs. este, prin urmare, să îl spălați frecvent și să îl păstrați fără murdărie. Există produse special concepute pentru a proteja vopseaua de razele ultraviolete și sunt ușor de aplicat ca ceara.

  1. Încercați să parcați la umbră

În mod ideal, atunci când vă conduceți mașina afară, ar trebui să căutați o parcare umbrită, dar știm că acest lucru nu este întotdeauna posibil, așa că de multe ori trebuie să îl lăsați la soare. Expunerea la soare, în special în miezul zilei, poate cauza eșecului electronic datorită căldurii excesive și deteriorarea tapițeriei.

Cu toate acestea, dacă nu există altă opțiune și este imposibil să lăsați vehiculul la umbră, puteți utiliza un produs care vă va ajuta să evitați uzura pe părțile interioare, și anume parasolarul auto. Dacă nu știți ce parasolar pentru mașină (dacă faceți clic aici veți găsi mai multe produse din care să alegeți) ar trebui să cumpărați, există o gamă largă de modele pentru fiecare gust. De obicei, sunt atașate de parbriz ca o barieră de protecție, care favorizează, de asemenea, funcționarea optimă atunci când sistemul de climatizare este pornit.

Puteți utiliza, de asemenea, protecție pentru transmisie, volan și, de asemenea, pentru scaune (mai ales dacă sunt confecționate din piele), deoarece acestea păstrează aceste părți departe de soare și împiedică astfel arsurile accidentale la întoarcerea către și cu mașina Părțile vin în contact.

  1. Fii atent la frâne

Când vine vorba de siguranța rutieră, starea frânelor este un factor crucial, indiferent dacă suntem în timpul iernii sau vara. Dacă frânele nu funcționează corect în caz de eveniment neașteptat, dvs. și pasagerii dvs. puteți fi în pericol grav. Prin urmare, ar trebui să acordați o atenție deosebită acestei părți mecanice a mașinii dvs., mai ales vara sau când trăiți într-un climat cald, deoarece frânele se încălzesc mai mult decât în ​​mod normal din cauza căldurii.

Sistemul de frânare al unui vehicul funcționează la temperaturi ridicate, care se datorează frecării cauzate de discuri și plăcuțe. Aceasta nu este o problemă într-un climat plăcut, deoarece discul este prevăzut cu găuri prin care aerul poate curge și răci; cu toate acestea, dacă este vară și căldura exterioară este prea mare, pot apărea defecțiuni de răcire și supraîncălzire.

Când are loc această supraîncălzire, plăcuțele se pot cristaliza și lichidul de frână tinde să-și piardă viața și chiar discurile s-ar putea deforma; prin urmare, frânele își reduc eficacitatea și produc timpi de frânare mai lungi care ar putea duce la un accident. Cel mai bine este să încercați să folosiți frâna motorului, în special pe coborâre lungi, pentru a reduce la minimum uzura frânei.

De câțiva ani încoace, majoritatea mașinilor au folosit un sistem cunoscut sub numele de pornire / oprire care întârzie uzura componentelor bateriei auto atunci când bateria este puternică. Acest lucru se realizează printr-un sistem tehnologic care aduce avantaje, dar are și limitele sale.

masina start stop

Mașinile de astăzi sunt echipate cu multe funcții tehnologice care îmbunătățesc experiența de conducere, prin dispozitive care extind gama de divertisment din mașină, dar necesită, de asemenea, un consum de energie mai mare, deoarece fac parte din sistemul electric.

Toate aceste echipamente din vehicule beneficiază șoferii. Cu toate acestea, este o sabie cu două tăișuri, deoarece creează o cerere mai mare de energie electrică, componentele care alcătuiesc bateria se vor uza foarte mult. Dacă nu este o baterie auto puternică, de înaltă calitate, multe dintre caracteristici pot fi limitate.

Acest scenariu a dus la dezvoltarea sistemului automat de pornire / oprire, cunoscut și sub denumirea de sistemul de pornire / oprire, un mecanism care a fost construit într-un număr mare de mașini de diferite mărci și modele în ultimii ani. Deși are multe avantaje, în special în ceea ce privește o uzură mai mică și un efort mai mic asupra mașinii și a bateriei sale, aceasta are, de asemenea, nevoi specifice care sunt bine luate în considerare pentru performanțele sale.

Baterii de înaltă performanță

Piața auto s-a schimbat de-a lungul anilor pentru a se adapta noilor cerințe ale șoferilor și a lumii. Pe de o parte, mașinile trebuie să emită gaze mai puțin dăunătoare pentru mediu pentru a proteja planeta și pentru a-i oferi o pauză, pe de altă parte, au din ce în ce mai multe proprietăți care își îmbunătățesc performanțele, dar în același timp necesită efort suplimentar din partea bateriilor.

În cazul sistemului automat de pornire-oprire, acesta este instalat în aproape toate mașinile noi care sunt pe piață încă din 2013. Avantajele sunt multe, iar utilizarea lor devine din ce în ce mai clară. Un studiu recent al TomTom a spus că acest dispozitiv a fost utilizat pozitiv în multe orașe din Europa, Madridul și Barcelona ocupând o listă de 50 de orașe.

În cazul acestui sistem, este necesară o baterie specială, astfel încât mașinile echipate cu acesta să nu poată utiliza baterii convenționale, ci necesită modele mai puternice, cu o capacitate mai mare.

Potrivit experților, sistemul de pornire / oprire automată este util pentru orașele mari cu probleme de trafic și trafic greu, ceea ce înseamnă că șoferul trebuie să oprească mașina în mod regulat.

De exemplu, epiesa.ro, un lanț pentru întreținerea și echipamentul vehiculelor, este una dintre companiile care încearcă să-i conștientizeze pe șoferi cu privire la importanța cumpărării de baterii care să satisfacă nevoile mașinilor și să ofere performanțe adecvate mașina poate îndeplini funcția de pornire / oprire fără o complexitate sau efort suplimentar pentru motor.

Deși aceasta este o acțiune care durează câteva secunde, oprirea, pornirea, oprirea și accelerarea este un mare efort pentru mașinile pe care le fac în mod regulat. Prin urmare, bateriile cu specificații de pornire / oprire sunt echipate cu componente care permit activarea și funcționarea eficientă a acestui sistem.

Rolul bateriei auto

Având în vedere acest lucru, este necesar să luăm în considerare câteva considerente pentru a profita la maxim de oportunitățile pe care le oferă mașinile noi și bateriile de înaltă performanță.

În primul rând, șoferul trebuie să fie conștient de faptul că bateria generează energia pentru întregul sistem electric al vehiculului. Această parte, care este încorporată în motorul mașinii, este responsabilă pentru furnizarea energiei pentru funcțiile de bază, care variază de la pornirea la întregul sistem electric și de divertisment al mașinii, de ex. Radio, ecrane, GPS, iluminare etc.

Pentru ca toate aceste funcții să rămână active și celelalte opțiuni să fie furnizate în mod regulat în timpul procesului de pornire și oprire, bateria trebuie să aibă o capacitate și o putere ridicată. Pe scurt, funcția acestor baterii nu este doar de a porni și opri mașina, ci de a extinde funcționarea tuturor sistemelor.

Dacă vă întrebați care este cea mai bună baterie auto de pe piață, răspunsul ar putea fi unul proiectat pentru acest sistem, deoarece este mai eficient, mai puternic și are mai multă capacitate.

Ca alternativă, aceste baterii auto pot fi de tipul îmbunătățit al bateriei inundate, cu o performanță ridicată în comparație cu acidul cu plumb sau cu rogojul absorbant din sticlă, care este echipat cu una dintre cele mai avansate tehnologii cu fibră optică de pe piață.

Atunci când alegeți cel mai bun model de baterie pentru vehicul, este recomandat să consultați un mecanic sau un specialist care, ținând cont de variabile precum cerințele electrice și echipamentul vehiculului, recomandă ce tip este potrivit pentru modelul respectiv de vehicul.

Dacă bateria din mașină trebuie să funcționeze suficient, utilizatorul trebuie să fie conștient de faptul că vehiculul său are acest sistem. Dacă aceste informații sunt ignorate, este recomandabil să consultați instrucțiunile producătorului.

Un alt aspect important de luat în considerare este faptul că, atunci când bateria este descărcată și are o parte de pornire / oprire a bateriei, aceasta trebuie încărcată doar cu un model de același tip, nu cu o baterie convențională, deoarece mecanismul de conectare terminalele sunt diferite.

În cele din urmă, la vehiculele cu pornire / oprire automată, este recomandabil ca un specialist să schimbe bateria, dacă este necesar, pentru a se asigura că aceasta este făcută în cel mai bun mod posibil.

Cum pot verifica bateria mașinii cu un tensiometru?

cum schimb o baterie auto

După o perioadă de utilizare, bateria poate începe să nu funcționeze, ceea ce se poate datora lipsei de lichid. O modalitate de a verifica acest lucru este de a utiliza un multimetru pentru a testa starea bateriei. Pentru a face acest lucru, deschideți capota mașinii și deconectați cablurile bateriei. Multimetrul trebuie setat la 50 de volți pentru a asigura o citire fiabilă. Apoi, firul roșu ar trebui conectat la polul pozitiv al bateriei, în timp ce firul negru merge la polul negativ. Contorul poate fi citit după 15 secunde. Dacă valoarea este sub 9,6 volți, este necesară obținerea unei noi baterii.

Ce baterie auto este mai bună, Bosch sau Varta?

Ambele mărci sunt susținute de comunitatea utilizatorilor și ani de experiență în industria auto, astfel încât ambele mărci oferă un nivel ridicat de calitate. Cu toate acestea, va fi decizia utilizatorului de a alege una, deoarece Tudor introduce de obicei pe piață baterii AGM care sunt potrivite pentru mașinile cu oprire / pornire și un mecanism energetic regenerativ care le face o alternativă de lungă durată. Pe de altă parte, Varta are de obicei o durată de viață medie de cinci ani, o rezervă de pornire de 600 de amperi, o capacitate ridicată și este potrivită pentru climatele reci.

Cum îmi încarc bateria mașinii?

În multe cazuri, bateriile auto nu se strică, ci doar descarcă, astfel încât este necesară o încărcare pentru a le continua. Pentru a porni mașina, este necesar să folosiți câteva cleme de cablu auxiliare și o altă baterie încărcată care sunt plasate într-o mașină în mișcare, trebuie să fie amplasate clemele pentru conectarea ambelor baterii. După pornire, vehiculul trebuie să rămână în funcțiune timp de aproximativ 45 de minute pentru ca încărcarea să intre în vigoare.

Când trebuie schimbată bateria mașinii?

Bateriile sunt componenta principală care generează energia electrică necesară pentru a porni sistemul vehiculului, începând cu cel mai important lucru, și anume pornirea mașinii. Uneori nu este necesar să le înlocuim, ci doar să le calculăm. La alte modele, este convenabil să efectuați întreținere periodică sau să curățați bornele. Cu toate acestea, atunci când bateria a ajuns la sfârșitul vieții sale, ea trebuie înlocuită. Dacă este încărcat și nu mai primește energie sau dacă se folosește un multimetru și nu atinge tensiunea necesară, este timpul să o înlocuiești cu una nouă.

Cum deconectez bateria mașinii?

Pentru a deconecta o baterie, mașina trebuie să fie oprită și în stare de repaus. De îndată ce motorul și bateria sunt inactive, bateria trebuie scoasă din conexiuni, prin slăbirea firelor. Nu contează care dintre cele două conexiuni este deconectată mai întâi.

De ce se descarcă bateria mașinii mele?

Există mai multe motive care pot duce la o baterie de mașini plate. În unele cazuri, poate exista o problemă electrică în vehicul sau este posibil ca alternatorul să nu funcționeze eficient. Un alt motiv poate fi faptul că luminile rămân aprinse după stingerea vehiculului. În cele din urmă, bateria poate fi defectă și deteriorată. Dacă acest lucru se întâmplă în mod repetat și bateria trebuie să fie încărcată de mai multe ori, este cu siguranță necesar să contactați un centru de întreținere mecanic pentru a risipi îndoielile și a rezolva problemele.

Cum pot schimba bateria mașinii fără pierderi de memorie?

Unele tehnici pot fi utilizate pentru a preveni acest lucru. Unul dintre modurile de a evita pierderea spațiului de stocare este să cumpărați un recorder de memorie de 9 volți de la un magazin de piese de schimb care poate furniza echipamentul electric al mașinii cu energia de care are nevoie pentru un timp scurt pentru a înlocui bateria principală . Înainte de a scoate bateria, toate dispozitivele electrice din mașină, cum ar fi lumini, radio și altele ar trebui să fie oprite. Deconectați cablul negativ și apoi cel pozitiv.

Unde pot arunca bateria auto?

În loc să aruncați, se recomandă reciclarea. În Spania există locuri care păstrează căștile vechi cu baterii și le plătesc. Unele dintre locații sunt ateliere mecanice autorizate și alte locuri curate care sunt furnizate de primărie. Aceste dispozitive conțin elemente dăunătoare pentru mediu, așa că trebuie să aveți grijă atunci când le aruncați. Cel mai convenabil și ecologic mod de a alege reciclarea.

După febra pe care am văzut-o în ultimul CES, LG s-a alăturat petrecerii cu o noua generatie de soundbar-uri. Un segment pe care practic toți producătorii majori de pe piață s-au reînnoit cu produse noi, în care doi jucători joacă un rol special.

lg new soundbar

Unul dintre ele este sistemul Dolby Atmos, care după câțiva ani în cinematografe este în sfârșit utilizat în bare de sunet de calitate superioară și mai scumpe. Celălalt aspect este natura inteligentă a acestor bare, care sunt acum compatibile cu mulți dintre asistenții virtuali de astăzi, cum ar fi Google Home sau Alexa. O funcție care facilitează controlul și integrarea acestor bare în noul proiect de casă digitală.

Ambele funcții sunt prezente în unele modele LG, despre care vom vorbi mai jos. Aceste produse vor înlocui treptat modelele de linii SK care aveau abia un an. Dar știm deja cum funcționează astăzi tot ce are legătură cu tehnologia în ceea ce privește urgența lansărilor de pe piață.

Cele trei noi lansări

Ca parte a acestei linii de reînnoire, marca își va schimba complet gama cu produse pentru toate gusturile. În linia principală, care vizează segmentul premium, avem modelele LG SL10YG, SL9YG și SL8YG. Aceste trei modele au deja noua tehnologie Dolby Atmos. Această tehnologie produce o calitate remarcabilă a sunetului pentru a exprima noua abordare a sunetului pe care o are cel mai recent conținut.

O calitate a sunetului care nu numai că rămâne teoretică, dar include și alte îmbunătățiri semnificative. Unul dintre cele mai remarcabile este tehnologia Meridian Bass & Space. Această companie este deja cunoscută pentru calitatea sonoră ridicată a dispozitivelor sale, pe care acum o adaptează în colaborare cu modelele LG, ceea ce duce la rezultate mai bune atât în ​​ceea ce privește basul, cât și senzațiile surround generate de aceste noi bare de sunet. contribuie.

Cu toate acestea, aceste modele nu numai că au tehnologie Dolby Atmos, dar acest lucru este îmbunătățit în continuare de sistemul de sunet DTS: X. Acest sistem de sunet adaugă un nou nivel la audio tradițional Dolby Atmos, ceea ce face controlul sunetului mai eficient. După cum vedeți, acest sistem acceptă până la 32 de configurații diferite de difuzoare, astfel încât ieșirea barei de sunet poate fi gestionată chiar mai eficient fără a fi nevoie să plasați difuzoarele în toată camera.

În sfârșit, aceste noi SoundBars LG sunt completate de designul inteligent al actualelor SoundBars (le puteți găsi aici). Această compatibilitate face ușor utilizarea Google Assistant, astfel încât putem controla toate funcțiile Asistentului prin voce și schimb de fișiere cu ușurință prin sistemul încorporat Chromecast. Aceste caracteristici sunt completate de conexiunea WiFi și de rețea Bluetooth, ceea ce face ușor să conectați orice doriți la bar.

Diferențele

Pe lângă caracteristicile comune ale acestor modele menționate mai sus, este timpul să vorbim despre aspectele în care aceste echipe diferă. Principala diferență are legătură cu distribuția canalelor în executarea sunetului.

Modelul SL10YG are, în special, o ieșire de 5.1.2 cu o rezoluție maximă de sunet de 24 biți și o rată de eșantionare de 192 kHz. SL9YG are o ieșire de 4.1.2 canale cu rezoluție de sunet pe 24 biți și eșantionare de 96 kHz. În cele din urmă, avem modelul SL8YG. Acest produs ne oferă o ieșire ceva mai simplă, cu un sistem de canale 3.1.2 și o probă care menține frecvența de 24 biți și 96 kHz. Diferențe care afectează atât calitatea finală a sunetului, cât și prețul fiecărui model.

Totuși, configurația canalului face și diferența în ceea ce privește puterea, care este în total de aproximativ 570 de wați pentru modelul SL10YG, 500 de wați pentru modelul SL9YG și aproximativ 440 de wați pentru modelul SL8. În toate cele trei cazuri, acestea sunt modele concepute pentru piața premium cu cea mai mare gamă.

Apropo, deși ne-am concentrat pe piața high-end, LG a introdus și modele mai simple sub denumirile SL5Y, SL6Y sau SL7Y, cu ieșiri de 2,1 canale în SL5Y și 3.1 în celelalte modele. Toate au o ieșire Virtual X DTS și o calitate bună a sunetului, pentru cei care nu doresc să cheltuiască la fel de mult și nu au nevoie de performanța ridicată și calitatea extremă a acestor tije mari.

Prețuri și disponibilitate

Ca și în cazul lansărilor recente ale diferitelor mărci, se poate schimba atât disponibilitatea, cât și prețul acestor noi bare. Pe baza acestei disponibilități, în prezent este limitat la unele facilități din Statele Unite, iar adevărul este că abia a ajuns la același nivel în aprilie. Nu se cunosc date sau prognoză cu privire la momentul sosirii produsului în Romania.

În ceea ce privește prețul pentru ei, prețul pe care îl oferă brandul ca referință pentru piața americană ar fi de 1.199 dolari, peste 1.080 de dolari pentru bara de tonuri LG SL10YG, cel mai bun dintre toate. Pentru modelul LG SL19YG, am vorbi despre un preț de aproximativ 999 USD sau 900 de euro. În cele din urmă, modelul LG SL8YG costă în jur de 799 USD sau în jur de 720 € la cursul de schimb. Cu toate acestea, este obișnuit ca prețurile din tot ceea ce privește electronica să se schimbe la traversarea iazului, așa că este convenabil să le luăm doar pentru referință.

Una dintre cele mai noi inovații pe piața barelor de argilă este modelele echipate cu tehnologia Dolby Atmos. Acest nou sistem de sunet provine direct din lumea cinematografiei, unde funcționează de câțiva ani și oferă o calitate remarcabilă a sunetului. Cu toate acestea, procesul de transfer al acestei tehnologii către sisteme de home theater și bare de sunet a durat puțin mai mult datorită limitărilor logice atât ale spațiului, cât și ale capacității acestor modele de acasă.

SC-HTB900GNK-Dolby-Atmos

Din fericire, procesul a fost finalizat cu succes, iar multe mărci lansează acum noile bare de tonuri de înaltă calitate cu această tehnologie. Panasonic este unul dintre ultimii care a aderat la această nouă tendință și introduce trei modele diferite care permit utilizatorilor să se bucure de o calitate excelentă a sunetului. În special, ne referim la SC-HTB900, SC-HTB700 și SC-HTB510.

Soundbar-ul SC-HTB900, cea mai puternică și mai clară de la Panasonic

Am început această analiză vorbind despre bara de tonuri Panasonic SC-HTB900. Este cel mai puternic dintre cele trei dispozitive pe care le-am specificat cu o putere de 500 de wați și conține deja această tehnologie Atmos, cu care se poate obține o calitate audio ridicată, compatibilitate cu sunet 4K și cu tot felul de conținut de înaltă calitate. Un sistem de ieșire care ne oferă un sunet imersiv bazat pe șase elemente plasate strategic pentru a obține o calitate audio mai bună și alte două elemente situate în partea centrală, astfel încât sentimentul de imersie să fie de o calitate superioară .

Cu toate acestea, această bară iese în evidență nu numai vizual, ci și la nivel de ton, deoarece a fost proiectată și îmbunătățită de Technics. Atât de mult, încât produsul merită sloganul „Tuned by Technics”. Ceva care reflectă nivelul înalt de calitate al produsului și ne oferă o ieșire audio puternică și clară, care integrează efectul acustic în cameră și ne oferă o senzație mai bună atunci când stăm în fața barului.

În ceea ce privește basul, bara menține designul subwoofer-ului extern, contrar tendinței pieței de integrare a acesteia în bara propriu-zisă. Acest subwoofer nu necesită cabluri, așa că îl putem plasa acolo unde este necesar pentru a completa spectrul și răspândirea sunetului surround pe care ni-l oferă bara.

Panasonic SC-HTB700, aceeași calitate cu performanțe mai mici

nou soundbar panasonic

Proprietățile barei de sunet Panasonic SC-HTB700, care împărtășește cu sora sa mare toate funcțiile legate de ieșirea Dolby Atmos, sunt similare, la fel și senzațiile imersive pe care le oferă barul. Cu toate acestea, acest model reduce numărul de boxe disponibile la doar trei la o distanță de 6,5 centimetri pentru a crea senzația obișnuită de imersiune.

Aceasta înseamnă o reducere a puterii totale la aproximativ 375 de wați, ceea ce este încă un nivel ridicat pentru ceea ce vedem în fiecare bar de sunet curent. Pe lângă această calitate vine și subwooferul inclus, ceea ce facilitează îmbunătățirea senzației și atingerea unei adâncimi audio mai mari fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru cabluri.

Soundbar inteligent

Ceea ce se potrivesc cele două bare este inteligența lor. Cele două bare oferă compatibilitatea necesară pentru a lucra cu Google Assistant. Așadar, nu vom avea probleme cu conectarea la Chromecast sau administrarea diferită a opțiunilor produsului direct prin voce, așa că putem face fără controalele obișnuite și putem trimite mai ușor conținutul în bară.

De parcă nu ar fi suficient, barele au și o intrare Ethernet și un port HDMI ARC, ceea ce face ușor să controlați toate funcțiile barei și televizorului cu un singur controler. De asemenea, au tehnologie Bluetooth, deci nu avem complicații atunci când trimitem conținut direct la bara pentru a reda ceea ce este necesar.

Ca supliment, Panasonic oferă utilizatorilor săi o aplicație potrivită atât pentru iOS cât și pentru Android și cu care este ușor să controlezi toate funcțiile barei, să gestionezi accesul la diferite moduri de sunet, precum și să controlezi egalizarea și alte opțiuni, necesare pentru utilizarea optimă a barei.

Panasonic SC-HTB510, un model mai simplu

Nu ne putem opri să vorbim despre „cel mai mic” din serial, Panasonic SoundBar SC-HTB510. Această bară este una mai simplă și, înțelegem, o alternativă mai ieftină. Menține calitatea înaltă a sunetului brandului, fără a avea sistemul Atmos despre care am vorbit, care continuă să funcționeze în Dolby Digital și DTS Surround.

Ceea ce a păstrat ea este restul elementelor interesante din serie, cum ar fi Putere de 240 watt într-un sistem 2.1 cu subwoofer wireless. De asemenea, menține compatibilitatea cu Google Assistant, precum și conectivitatea WiFi și Bluetooth, astfel încât menținem funcțiile de control vocal sau prin aplicația producătorului.

Disponibilitate și preț

Deși suntem destul de clari despre proprietățile și funcțiile acestor bare, adevărul este că întrebarea ce are de-a face atât cu disponibilitatea, cât și cu prețul acestora este în prezent un mister. Panasonic nu a trimis încă nicio informație pe această temă, de aceea trebuie să așteptăm să vedem care sunt cei doi factori care lipsesc pentru a obține informații clare despre costul acestor produse și când le putem lua la îndemână.

Una dintre cele mai mari probleme pe care le avem cu utilizarea unui proiector este rezolvarea problemei obținerii unei imagini de înaltă calitate, dar nu atât cu un sunet bun. Printre altele, deoarece proiectoarele de obicei nu oferă calitate audio. De fapt, cea mai mare parte a ceea ce putem găsi în acest tip de dispozitiv este un difuzor cu doar 2 sau 3 wați de putere, uneori întunecat de zgomotul care face în mod normal ventilatorul care închide proiectorul în sine.

Sosirea celei mai noi versiuni Optoma, proiectorul Optoma P1 4K, este, prin urmare, o soluție interesantă pentru acei utilizatori care au în sfârșit boxele lor portabile și celelalte elemente care sunt, în general, necesare pentru a scoate sunetul filmelor, sportului și a altor conținuturi. vrem să ne jucăm cu un anumit grad de solvabilitate, cu excepția. Haideți să aflăm mai multe despre acest dispozitiv.

optoma P1 4K Smart Home Entertainment System

Calitatea imaginii

Pe baza elementelor de bază ale calității imaginii, vorbim despre un proiector de aruncare scurtă cu o calitate extremă a imaginii care poate furniza imagini în rezoluție 4K. Această calitate se bazează pe detalii precum o intensitate a luminii de 3.000 de lumeni, care este semnificativ mai mare decât cea a altor modele de pe piață, precum și pe compatibilitatea cu sistemul HDR10, care este responsabil să se asigure că fiecare imagine este exprimată la maximum, ceea ce înseamnă și că culorile Prezența și un aspect mult mai plăcut dă.

Aceste calități sunt obținute chiar și pe ecrane mari și pot atinge valori de emisie de până la 120 de centimetri. Prin urmare, dimensiunea imaginii nu va fi o problemă, nici atunci când redați conținut și nici atunci când utilizați un nivel de calitate ridicat.

Calitatea sunetului

Dar, chiar dacă vorbim despre un produs care deja surprinde cu imaginea sa, acesta surprinde de fapt cu barul sonor încorporat. Un bar care nu este al tău, dar a fost proiectat de compania Nuforce, care este cunoscută pentru calitatea produselor sale. Această abordare este prezentă și în barele incluse în acest model.

Oferă compatibilitate completă cu tehnologiile actuale, cum ar fi sistemele Dolby Digital sau Dolby Digital Plus, adică. poate recunoaște și reda tot felul de sunete. O abordare de calitate în fabricarea difuzoarelor sale, care sunt confecționate din aluminiu și plasate strategic, astfel încât să transmită un adevărat sentiment de ascultare a sunetului surround.

Pentru cele mai bune rezultate, difuzoarele au o suprafață mare de lucru, astfel încât atât muzica, cât și cele mai complexe efecte speciale sunt ușor de bucurat, inclusiv funcții care, de asemenea, fac ca dialogurile să sune mai clar în orice mediu. O gamă largă de parametri și abordări pe care utilizatorul le poate gestiona direct prin opțiunile dispozitivelor, care, după cum vom vedea mai jos, nu au fost niciodată atât de ușor de configurat.

Un model inteligent

Ca și cum nu am avea suficient de multe, acest dispozitiv are avantajul suplimentar de a fi compatibil cu asistenții actuali, cum ar fi Alexa sau asistentul Google. Deci, dacă vrem să vedem conținut pe proiectorul nostru sau să schimbăm volumul, tot ce trebuie să facem este să-i spunem asistentului nostru să aibă grijă de toate.

Această informație se reflectă și în propria aplicație a mărcii, cu ajutorul căreia putem opera toate funcțiile și caracteristicile proiectorului direct de pe telefonul mobil. Ceva care simplifică procesul de a face din acest dispozitiv eficient centrul timpului nostru digital digital și să-și adapteze performanțele și comportamentul la ceea ce avem nevoie în fiecare moment.

Despre brand

Pentru a înțelege tot ce am spus până acum, este util să știm puțin mai multe despre brand. Printre altele, deoarece abordarea tehnologică a acestui brand face posibilă bucurarea de astfel de produse.

Această companie a fost fondată în Taiwan în 2002 cu scopul de a produce tot felul de produse legate de lumea audiovizualului, cu un accent special pe produsele legate de proiectoare și lumea cinematografiei digitale. Marca oferă o linie de produse pentru publicul convențional, în timp ce o a doua linie a fost dezvoltată în special pentru utilizatorii profesioniști.

Brandul urmează abordarea producătorilor de calitate de astăzi, care lasă în urmă imaginea de proastă calitate a produselor obișnuite din Asia. Acest lucru i-a câștigat recunoașterea sectorului și a făcut-o o companie care concurează direct cu cele mai prestigioase companii precum Epson sau Benq, pentru a numi doar câteva. Un brand care, așa cum s-a întâmplat cu acest produs, rămâne fidel numirii sale ca CES când vine vorba de prezentarea ultimelor inovații.

Preț și disponibilitate

Dacă acest produs te-a convins și aștepți deja cu nerăbdare să-l primești, avem vești proaste pentru tine. Vorbim despre unul dintre lansările recente ale mărcii. Atât de mult, încât a fost făcut în CES 2020 precedent, deci acest articol nu este de vânzare la momentul scrierii, deoarece este de așteptat să fie pe piață acolo până la jumătatea anului 2020, dacă totul merge așa cum trebuie ar trebui.

În ceea ce privește prețul, este ceva care a făcut cunoscut brandul, care este probabil o altă problemă pentru cei care nu au un buget strict. Mai exact, acest spectaculos Proiector Optoma are un preț estimat de 3.000 dolari, aproximativ 2.850 USD la cursul actual de schimb. Cu toate acestea, acest preț este o referință bazată pe calculele actuale ale mărcii, astfel încât este posibil ca prețul final al produsului să se schimbe atunci când este lansat oficial.

Când vine vorba de a găsi un plus pentru sunetul de acasă, mulți utilizatori consideră că Samsung este cel mai bun brand de soundbar. Un producător care oferă o gamă largă, printre care este ușor să găsești modelul care oferă, printre altele, performanța, designul și controalele simple de care ai nevoie.

Dacă aveți nevoie de o bară destul de simplă, Samsung HW-K355 / ZF este o sugestie interesantă. Acest soundbar are un sistem de ieșire 2.1 cu o ieșire totală de 130 de wați. Un model potrivit pentru spații mici, pe care le puteți instala cu ușurință datorită conexiunii sale wireless și care oferă, de asemenea, diverse opțiuni de control îmbunătățite.

Dacă preferi ceva mai multă putere, bara de sunet Samsung HW-K430 va crește puterea până la 220 watt, chiar dacă este una dintre cele mai ieftine bare de sunet Samsung pe care le-am revizuit. Un preț de chilipir care nu împiedică modelul să aibă un ecran LCD sau să fie controlat direct de pe telefon.

Soundbar este adăugarea perfectă pentru a amplifica sunetul oricărui televizor sau pentru a vă bucura cu ușurință de muzica preferată, dacă doriți. Modelele din gama Samsung oferă o gamă largă, așa cum veți vedea în selecția noastră cu cele mai bune bare Samsung din 2020. O selecție care are loc pentru modele de diferite performanțe, preț și design, inclusiv cele mai recente dezvoltări, cum ar fi soundbar-uri curbate sau ieșire 5.1, dintre care este cu siguranță ușor să decideți ce soundbar Samsung se potrivește nevoilor dvs. Cel mai bun meci de casă.

01. Samsung HW-K355 / ZF

soundbar samsung HW-K335

Când vine vorba de găsirea celui mai bun soundbar Samsung, Samsung HW-K360 / ZF este unul dintre cei mai puternici candidați. Această bară are o putere totală de 130 de wați, combinată într-un sistem 2.1, cu care se obține o calitate înaltă a sunetului și a performanței.

Aceasta este susținută de designul separat al subwooferului, care datorită tehnologiei sale wireless poate fi instalat oriunde fără cabluri. Acest lucru vă permite să creați o experiență de sunet surround mai plăcută, indiferent de sursa de sunet pe care o poate avea televizorul sau chiar dispozitivul mobil dacă doriți. Un model al cărui control a fost îmbunătățit și datorită sistemului One Remote, care vă permite să acționați bara direct cu telecomanda TV.

Situat într-o poziție remarcabilă printre cele mai bune bare Samsung din 2020, vă lăsăm câteva detalii suplimentare despre proprietățile sale.

Ce ne-a placut:

Instalare fără fir: în timpul instalării nu se utilizează cabluri de fumat pentru a vă facilita localizarea barei și subwooferului după cum considerați de cuviință.

Sunet surround: cu 130 de wați de putere și un sistem 2.1, acest model vă oferă o calitate remarcabilă și un sunet surround foarte plăcut.

Conectivitate mobilă: datorită funcției Bluetooth incluse, vă puteți conecta la acest model și puteți controla bara direct de pe telefonul mobil.

Ce nu ne-a placut:

Vedere telecomandă: Telecomanda are dezavantajul că butoanele sunt imprimate în negru pe un control negru, astfel încât să nu arate la fel de bine pe cât ar trebui să arate.

02. Samsung HW-R530

Samsung HW-R530

Soundbar-ul Samsung HW-K430 este un alt model care este foarte apreciat de utilizatori. Acest model are un design de bază cu o ieșire audio 2.1, dar crește puterea de ieșire la 220 de wați. Ceva care creează un sentiment de imersiune mai bun atunci când redați conținut, mai ales dacă vă place un bas puternic și de înaltă calitate.

Un dispozitiv complet care este unul dintre cele mai ieftine din gama acestui producător, dar care nu lipsește niciunul dintre elementele necesare într-o bară de sunet, cum ar fi Suporturi de montaj sau conexiune wireless care simplifică instalarea dispozitivului. Are chiar și un ecran LCD LCD drăguț pentru un control mai bun al barei și al funcțiilor sale. Un model complet, accesibil, care ar putea fi cel mai bun raport calitate-preț pe care l-am analizat.

Deși nu există opțiuni deosebit de ieftine în barele acestui producător, dorim să vedem mai multe detalii despre acest produs ieftin.

Ce ne-a placut:

Putere: În ciuda vorbirii de 2,1 bar, acest model are o putere de ieșire de 220 de wați cu o rezistență specială în gama de bass.

Ecran LCD: Ecranul central al barei vă oferă un control mai bun al diverselor opțiuni ale dispozitivului, cu un mod de noapte care nu interferează vizual.

Instalare: Instalarea este foarte ușoară, atât prin subwoofer-ul wireless furnizat, cât și prin includerea tuturor parantezelor necesare.

Ce nu ne-a placut:

Dimensiunile camerei: datorită performanței sale, este necesar să se țină seama de dimensiunile camerei în care este amplasată, care, dacă este redusă, poate fi excesiv de puternică.

Finisare și curățare: Suprafața metalică și profilată pe care o are acest produs are dezavantajul că este un depozit pentru praf, așa că este convenabil să fie atent atunci când curățați.

03. Samsung HW-MS6500

Samsung HW-MS6500

Samsung HW-MS6500 Sound Bar este una dintre cele mai remarcabile inovații nu numai de la acest producător, ci și de pe piața actuală, deoarece acest model are un design curbat cu care oferă efecte surround nevăzute anterior. În acest scop, această bară are 6 woofere și 3 tweete cu amplificator propriu, ceea ce produce un sunet puternic cu înălțimi clare și bass puternic.

Calitatea sunetului este îmbunătățită de funcții precum sistemul integrat de eliminare a distorsiunilor și asistentul, care adaptează sunetul în mod optim la nevoile și obiceiurile tale de ascultare. Un sunet spectaculos care exprimă întreaga putere a semnalului 4K în ceea ce privește sunetul, folosind același sistem atunci când redați audio de pe telefonul mobil sau de la o altă sursă.

Dacă sunteți în căutarea unui soundbar Samsung, citiți mai departe și vedeți ce are această bară curbă.

Ce ne-a placut:

Design curbat: Designul curb al acestei baruri creează un sentiment diferit și niciodată văzut în termeni de calitate și plăcere audio surround.

Corecția distorsiunii: bara conține tehnologie proprie pentru a elimina distorsiunea în sunetul pe care îl produce.

Multiroom: Datorită conectivității sale WiFi, acest dispozitiv este compatibil cu sistemul Multiroom, care vă permite să vă gestionați mai bine sunetul de acasă.

Ce nu ne-a placut:

Spațiu: Pentru a cita un but: spațiul pe care îl ocupă produsul este puțin mai mare decât cel al unui model plat, care corespunde formatului său curbat.

Cablu HDMI: bara nu conține cablul ARMI HDMI necesar pentru conectarea la televizor, de aceea va trebui să îl cumpărați separat.

04. Samsung HW-MS650

Samsung HW-MS6500

Dacă doriți o bară sonoră care să devină centrul dvs. audio acasă, Samsung HW-MS650 este tot ce vă trebuie. Acest model are un design 5.1 cu cinci canale de ieșire diferite și subwoofer obișnuit pentru a amplifica basul. Un model complet care include, de asemenea, un sistem pentru eliminarea distorsiunilor sonore, producând o calitate superioară.

Un sunet de înaltă rezoluție care este capabil să reproducă sunetul în format 4K sau 3D și este accesibil din orice sursă datorită conectivității sale WiFi sau Bluetooth. Acest lucru vă oferă și mai multe opțiuni de a vă folosi echipamentul așa cum doriți, oferindu-vă totodată un control deplin asupra opțiunilor dvs. Și astfel încât instalarea să funcționeze fără probleme, produsul este livrat cu un suport de perete, dacă este necesar.

Aruncăm o privire la câteva detalii suplimentare despre această bară dacă vă pot ajuta să luați decizia finală cu privire la achiziția dvs.

Ce ne-a placut:

Calitatea sunetului: calitatea sunetului acestui model permite redarea sunetului în format 4K sau 3D fără pierderea calității și cu un profil atent de ieșire a sunetului.

Conectivitate: această bară include conexiune WiFi și Bluetooth, astfel încât să puteți beneficia la maxim folosind sistemul multiroom sau ascultând ceea ce doriți.

Redare media: bara acceptă toate tipurile de formate audio pentru a facilita redarea muzicii dvs. în bară.

Ce nu ne-a placut:

Dimensiuni și dimensiuni: datorită proprietăților fasciculului, este puțin mai mare decât în ​​mod normal, ceea ce face dificilă găsirea spațiului pentru acesta.

Conectarea la dispozitiv: Pentru a profita din plin de cablul HDMI-ARC, este necesar să cumpărați cablul HDMI-ARC, deoarece dispozitivul nu îl conține.

05. Samsung HW-K450

Samsung HW-K450

Soundbar-ul Samsung HW-K450 este o opțiune tradițională bună de tăiere pentru cei care doresc un nivel ridicat de performanță atunci când vine vorba de sunet. Utilizatori care vor aprecia puterea sa de 300 de wați, cu ajutorul cărora vă puteți bucura de un sunet puternic. Acest lucru se remarcă în special în gama de bas, datorită subwoofer-ului inclus, cu ajutorul căruia puteți percepe mai bine fiecare sunet în calitate corectă.

Pentru a facilita conexiunea, modelul are o conexiune Bluetooth care face procesul de conexiune și mai ușor și pe care îl puteți gestiona și de pe telefonul mobil dacă doriți. Cu toate acestea, modelul are, de asemenea, o telecomandă corespunzătoare, astfel încât să puteți controla cu ușurință diferitele funcții.

Dacă nu știți ce bară sonoră Samsung să cumpărați, acest model combină performanța și calitatea, așa cum veți vedea când veți cunoaște mai bine.

Ce ne-a placut:

Putere: puterea sa de 300 de wați este unul dintre cele mai ridicate niveluri de putere din modelele tradiționale.

Fără fir: conexiunea Bluetooth salvează cablurile și facilitează configurarea dispozitivului așa cum vă place.

Extensia sunetului surround: tehnologia proprie a Samsung oferă un nivel mai puternic și mai confortabil pentru fiecare spectacol vizionat.

Ce nu ne-a placut:

Compatibilitate: Unii utilizatori comentează anumite probleme de compatibilitate cu televizoarele Philips, deși acestea sunt cazuri destul de izolate.

Distorsiune: Dacă ridicați volumul la niveluri maxime de putere, apare o distorsiune, care poate fi compensată parțial prin egalizare.

Unde așez un soundbar?

Când vine vorba de plasarea unui soundbar, există două opțiuni principale. Una dintre ele este de a pune bara sub televizor pe suprafața mesei. Aceasta este cea mai simplă opțiune și necesită cea mai mică cantitate de muncă, deoarece trebuie doar poziționată și aliniată corect pentru a vă bucura de sunet. În mod alternativ, putem agăța bara pe perete, pentru care produsul conține de obicei șuruburile și alte elemente necesare.

Soundbar sau sistemul home cinema?

Când folosim sistemul de sunet pentru a reda muzică de la televizorul nostru, răspunsul depinde în general de performanța și calitatea sunetului ambelor dispozitive. Cu toate acestea, performanța difuzorului unui sistem stereo convențional este de obicei similară cu cea a aproape oricărui soundbar, deci nu ar trebui să aveți o problemă cu asta. Nu veți avea niciun fel de probleme în conectarea acestuia, deoarece un sistem de sunet bun va avea suficiente opțiuni pentru a-l conecta la ceea ce doriți. Iar când vine vorba de redarea muzicii, este ușor să găsiți soundbar uri cu port USB, conexiune WiFi, Bluetooth sau chiar un radio încorporat. Deci nu veți lipsi nimic atâta timp cât bugetul dvs. își poate permite.

Cum conectez un soundbar la un cablu optic?

Metoda de conectare a unui soundbar printr-un cablu optic este una dintre cele mai simple disponibile. Nu trebuie decât să îndepărtați capacul care protejează intrarea de praf, atât pe bara cât și pe celălalt dispozitiv, apoi conectați cablul. Este esențial să vă asigurați că cablul este introdus corect în conexiunea corespunzătoare.

Cat de bune sunt soundbar-urile?

În general, da, atât timp cât avem grijă să găsim un soundbar de la un producător de calitate, cu performanțe suficiente, putem spune că va da un rezultat bun. În plus, oferta actuală este largă, așa că este cu adevărat ușor să te bucuri de un sunet mai bun decât ar oferi difuzoarele noastre TV fără a cheltui prea mult.

Care este mai bine, un soundbar sau un home theater?

Deși calitatea soundbar-urilor este în continuă creștere, este adevărat că un home cinema cu drepturi depline aproape întotdeauna oferă rezultate mai bune la niveluri de ieșire similare. Aceasta înseamnă că o bară de sunet cu emulație de sunet 5.1 nu poate atinge nivelul unui home theater cu același sistem. Principala diferență constă în sunetul surround, deoarece sateliții dintr-un home theater sunt poziționați pentru a produce aceste senzații mai bune decât o bară. dacă există un subwoofer.

Ce alegem intre soundbar si boxe normale?

Ei bine, asta depinde de cantitatea de energie necesară și de bugetul disponibil. O bară de sunet este, în general, o soluție ieftină pentru a amplifica sunetul televizorului dvs., în timp ce difuzoarele sunt o alternativă interesantă pentru a obține mai multe performanțe de sunet sau un sunet mai clar, mai imersiv. Atât timp cât sunt de înaltă calitate, ambele opțiuni sunt interesante, unde aveți toate opțiunile de conectare și tot ceea ce trebuie să știți.

Cum conectez un soundbar la TV prin Bluetooth?

Conectarea unui soundbar la un televizor Bluetooth necesită televiziunea să aibă această opțiune. Dacă nu, trebuie mai întâi să instalăm un receptor bluetooth pentru a realiza această conexiune. Dacă produsul are o astfel de conexiune, tot ce trebuie să facem este să punem soundbar-ul în modul conexiune și să selectăm opțiunea corespunzătoare din meniu pentru a continua cu aceasta. În funcție de televizor, acest proces va funcționa probabil diferit, așa că, fără îndoială, ar trebui să aruncați o privire la manualul pentru computer.

Cum pot conecta un soundbar TV fără Bluetooth?

O conexiune Bluetooth nu este necesară dacă soundbar-ul este conectat dacă televizorul nu are una. Deoarece barele de sunet oferă, în general, toate tipurile de ieșiri, de la ieșirea auxiliară tradițională la ieșire prin cablu cinch, cablu optic sau ieșirea tradițională de 3,5 mufe. Așadar, asigurați-vă că televizorul dvs. are una dintre aceste opțiuni de conectare. Și dacă doriți să faceți fără cablu, tot ce trebuie să faceți este să adăugați un doodle USB Bluetooth la lista de cumpărături, care, odată conectat la televizor, vă permite să utilizați acest nou tip de conexiune.

De ce are nevoie soundbar-ul meu pentru a asculta muzică?

Dacă doriți să ascultați muzică în bara de sunet, pe lângă o calitate bună a sunetului, este avantajos faptul că conține funcții care facilitează accesul la acest conținut. Aceste opțiuni includ portul USB, pe care îl puteți utiliza pentru a încărca muzică de pe o unitate flash sau conexiunea Bluetooth, care vă permite să redați toate cântecele și piesele pe care le aveți pe telefon în bara dvs. Și dacă barul are conectivitate WiFi, puteți accesa chiar și canale online sau streaming, deschizând o nouă lume a muzicii.

Cum conectez un soundbar la monitor?

Pentru a conecta o bară de sunet la un monitor, ca și în cazul altor dispozitive, trebuie să verificați dacă atât bara de sunet, cât și ecranul au elemente comune care permit o astfel de conexiune. În general, există conexiuni standard care sunt întotdeauna prezente în aproape fiecare dispozitiv, de ex. conexiunea auxiliară sau RCA. Deci, dacă nu sunt două produse foarte diferite, nu ar trebui să aveți nicio problemă la conectarea lor.